Betta på motorsport

Att satsa på motortävlingar skiljer sig i princip inte åt mot annan sport. Tävlingarna är odds satta på så sätt att den förväntade vinnaren får lägst odds, närmaste konkurrent näst högsta och så fortsätter listan med tävlande deltagare i stigande skala. Samma som tennisturneringar eller golf. I matcher som i Speedway elitserie och allsvenskan kan man satsa på hemma eller bortaseger precis som med fotboll eller ishockey. Att betta på motorsport ger därmed bra förutsättningar att tjäna en slant på din insats.

Betta med hjärtat eller plånboken?

Intressanta motortävlingar är exempelvis Svenska Rallyt, Formel 1, rallycross och motocross. Speciellt roligt att satsa pengar blir det om en svensk finns med i slaget om segern. Då blir tävlingarna intressantare att titta på. Racerföraren Marcus Ericsson går ju inte så bra i Formel 1 men rallycrossens Johan Kristoffersson vann hela VM-serien och får nerverna att gå i högvarv. I den gamla svenska paradgrenen rally är det en norrman som dominerar, Frank Tore Larsson som vann hela svenska rallyt.

Odds som vi är vana vid är skrivna i decimalform. Exempelvis ger ett odds på 2,25 din insats multiplicerat. Satsade du 100 kronor så vinner du 225 kronor. Vanligen spelar man en kombination av objekt, kanske rally, rallycross och SM i speedway. Då räknar man bet 1 x bet2 x bet3. Satsar man på lite högoddsare kan utdelningen bli rejäl. Du behöver såklart inte hålla dig enbart till motor, det går att blanda idrotter och sport hur som helst.

Att betta på motorsport är ett sant nöje

Motorsportens historia och glöm inte bonusen

Rallytävlingar började man köra så fort bilen var uppfunnen. Det gick dock inte så fort i början. Annat blev det på 50-talet i svenska skogar och landskap. Då lockade biltävlingarna mannen bort från hemmet och senare blev folkrace en folkfest. Speedway lockar storpublik både till seriematcherna och stortävlingar som VM. Goda orsaker finns att betta på motorsport om du vill satsa på svenskar. Sverige har haft framgångar i de flesta grenar, exempelvis Ronnie Pettersson i Formel 1 och Tony Rickardsson på speedwaycykeln med sex VM-guld.

Numer kan alla få bonus vid spel på odds. De flesta spelsajter med sportsbook ökar din insats med lika mycket. Betalar du in 500 kronor så får du lika mycket av spelbolaget. Dock brukar bonusen vara försedd med villkor om att dina satsningar måste göras på objekt med ett visst minsta odds. Dessutom måste bonusen omsättas tillsammans med ditt eget kapital ett antal gånger. Med bonus blir det roligare, du kan satsa mer och vinna större summor.

Motorsport är kul

Genom att betta på motorsport får du en mer spännande upplevelse framför tv:n, ute i rallyskogen eller på bilsportsarenan. Tänk dock på att först jämföra oddsen mellan olika sajter. Ta dessutom del av de fina bonusar som erbjuds, utfallet i vinsthänseende blir så mycket bättre om du kan satsa dubbelt så mycket. Genom bra jämförelsesajter får du aktuella sportbonusar, recensioner och vägledning. Spela bättre och vinn mer pengar, hur det går till får du reda på här